ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ

FOUNDER OF ALANA FOOTBALL/COACH

_

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ξεκίνησα για πρώτη φορά σε νεαρή ηλικία, κλωτσούσα την μπάλα με τον πατέρα μου . Μετά συνέχισα να αγωνίζομαι στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της τότε εποχής, που ήταν το γειτονικό πρωτάθλημα της αλάνας. Κάθε δρόμος είχε την δική του αλάνα που η καθεμία είχε τη δική της ονομασία (Μπερναμπέου, Μαρακανά, Old Trafford κτλ).
Στην ηλικία των 6 εντάχθηκα στις ακαδημίες του Εθνικού Μαλγάρων όπου προπονητής τότε ήταν ο πατέρας μου Γιάννης. Στα 14 μου αγωνίσθηκα για πρώτη φορά στην αντρική ομάδα, σκόραρα 9 τέρματα και πανηγύρισα με την άνοδο από την Β στην Α ερασιτεχνική κατηγορία.
Έχοντας άλλες δυο γεμάτες σεζόν στην Α κατηγορία, με την τελευταία να ανακηρύσσομαι πρώτος σκόρερ του ομίλου, στα 17 μου μετακόμισα στο Καλοχώρι για την ΠΑΕ ΙΛΤΕΞ ΛΥΚΟΙ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής όπθ έμεινα 3 χρόνια. Μέχρι και σήμερα θυμάμαι την ποιότητα των παικτών που έπαιξα αλλά και το υψηλό επίπεδο προπόνησης που έλαβα από τους προπονητές μου.
Αγωνίστηκα για άλλα 9 χρόνια σε Εθνικό Μαλγάρων, Μέγα Αλέξανδρο Βραχιάς και ΠΑΟΚ Κ.Μ με την τελευταία να πανηγυρίζω την άνοδο μου στην κατηγορία.
Το 2009 ξεκίνησε το ταξίδι μου στην προπονητική αφού τον Γενάρη απέκτησα το δίπλωμα UEFAB στις σχολές προπονητών UEFA που διεξήχθη στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Στη συνέχεια παρακολούθησα αρκετά σεμινάρια όπως το 1ο σεμινάριο τακτικής που έγινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα Αττικής.
Έχοντας μια προπονητική καριέρα 4 ετών (αναπτυξιακές ηλικίες, ερασιτεχνικές ομάδες Α και Β κατηγορίας ) κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα
Αποφάσισα να ιδρύσω την δική μου σχολή ποδοσφαίρου Alana Football.
Παρακολούθησα επίσης το επιμορφωτικό σεμινάριο των σχολών UEFA παίρνοντας το δίπλωμα UEFA D.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
    ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ