ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΡΕΤΖΕΠΗ

COACH/ PERSONAL TRAINER

_

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ονομάζομαι Ρετζέπη Αθανασία και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι κάτοχος διπλώματος UEFA C της σχολής προπονητών της ΕΠΟ και προπονήτρια στην σχολή ποδοσφαίρου ALANA FOOTBALL.
Εκτός του ποδοσφαίρου κατέχω βαθμό 2DAN στο Shotokan Καράτε.

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο ήταν εμφανής από πολύ μικρή ηλικία. Δεν έχανα ευκαιρία να κλωτσήσω τη μπάλα. Έπαιζα παντού, στις γειτονιές, στο σχολείο στις αλάνες.

Το 2010 ξεκίνησα να φοιτώ στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ όπου και αποφοίτησα το 2014. Η αγάπη μου όμως για τον αθλητισμό με οδήγησε στο να συμμετάσχω επιτυχώς στις κατατακτήριες εξετάσεις και να εισαχθώ το 2016 στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Στην πορεία των σπουδών μου ακολούθησα την ειδικότητα ποδοσφαίρου και συμμετείχα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του τμήματος.
Στην συνέχεια, το 2018 έγινα μέλος της νεοσύστατης ομάδας ΑΟ Δόξα Ρετζικίου, όπου την περίοδο 2018-2019 κατακτήσαμε και την 4η θέση στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τη σεζόν 2020-2021 πήρα μεταγραφή στην ΑΟ Κιλκισιακός.

Πέρα από την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, οι δυσκολίες που είχα να ενταχθώ από μικρή σε κάποια ακαδημία, με έκαναν να γνωρίσω και να αγαπήσω και ένα άλλο άθλημα, τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα το καράτε. Στην ηλικία των πέντε ετών γράφτηκα στη σχολή της περιοχής μου, στον Α.Σ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ Χαλάστρας. Σε όλα αυτά τα χρόνια έως σήμερα είχα αρκετές διακρίσεις και έγινα μέλος της εθνικής ομάδας καράτε. Στη σχολή καράτε διδάχθηκα πολλά πράγματα, την κουλτούρα των πολεμικών τεχνών, την πειθαρχία, την γυμναστική ως τρόπο ζωής, την υπομονή κι επιμονή κ.α. Πράγματα που με βοήθησαν σε όλα ακόμη και στο ποδόσφαιρο και με διαμόρφωσαν σαν χαρακτήρα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
    ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ